in English

Uskon ABC
Videosaarnat
Videoarkisto
Audio Raamattu
Multimedia Raamattu
Uutiskirje

(c) 2010

Esittely
Puhujat
Arvot
Vapaehtoistyö
Yhteystiedot
Linkit

 

Tekstityksen näkyminen
(koskee vain nykyistä arkistoa, XP-käyttöjärjestelmälle)

Windows Media Player (WMP) on sisäänrakennettuna ohjelmana kaikissa Windows käyttöjärjestelmissä. Voidaksesi nähdä tekstityksemme, tulee sinun aktivoida tekstitystoiminto WMP:ssä. WMP käynnistyy automaattisesti, kun klikkaat haluamaasi videokuvasaarnaa.

Windows XP:
Ohjelman käynnistyttyä tarkista, että tekstitystoiminto on päällä: valitse ikkunan yläreunassa olevalta valikkoriviltä kohta "Toista" ja edelleen "Tekstitys ja kuvatekstit". Valitse "Käytössä, jos mahdollista". Mikäli käytössäsi on englanninkielinen versio, löydät tekstitystoiminnon valitsemalla valikkoriviltä "Play" > "Captions and subtitles" > "On if Available". Huomioi, että tekstityksen täydelliseen näkymiseen WMP:n sivupalkit tulee olla piilotettuna (kuvan tulee olla koko leveydeltään näkyvissä). Tekstitystoiminto jää WMP:n muistiin, kun se on kerran asetettu päälle käyttämälläsi koneella.

Tekstitettyjen videosaarnojen käyttämiseen suosittelemme Windows Explorer 7.0 tai uudempaa selainta. Suosittelemme WMP versioita 10.0 tai uudempaa tekstityksien katsomista varten.

Mikäli käytössäsi on vanhempi versio, ole hyvä ja lataa päivitetty versio ilmaiseksi Microsoftin sivustolta.

Mozilla Firefox:
Elokuusta 2007 eteenpäin tekstitetyt saarnat on ollut mahdollista katsoa myös Mozilla Firefox -selaimen avulla. Tätä tarkoitusta varten on selaimeen ladattava yksi lisäosa MediaPlayerConnectivity, joka löytyy suoraan alla olevasta linkistä:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/446

Lisäosan latauksen jälkeen Firefox -selain kykenee löytämään Windows Media Playerissä soitettavat videotiedostot.

Kun valitset haluamasi saarnan, selaimen vasempaan palkkiin ilmestyy videotiedoston nimi, joka on .asx -päätteinen. Valitse hiirellä kyseinen tiedosto (kts. kuva alla, kuvaa klikkaamalla koko suurenee), jonka jälkeen saarna avautuu tekstityksen kera Windows Media Playeriin katsottavaksi.


Takaisin XP -arkistoon

 

 
JPM MINISTRIES (c) 2006-2010
International: www.jpmediaministries.org | info (at) jpmediaministries.org
Finland: www.videosaarna.net | info (at) videosaarna.net