in English   |   in Finnish                    

 

 
  ABC Saarnat Arkisto Multimedia Uutiskirje Puhujat Vapaehtoistyö Yhteystiedot Linkit  

Jos selaimeesi ei ole asennettu ajantasaista Flash Playeria, Lataa uusin Flash player ja asenna se koneellesi videosaarnojen katselua varten.

UUSI - NEW!
 

 

Ulf Ekman - Miten lisäämme hengellistä lämpöä, Osat 1-3    
 
 

Tässä maailmassa on niin paljon asioita, jotka häiritsevät, mutta Jumalassa meillä on rauha ja elämän lähde. Hän on antanut sinulle elämän ilon ja lämmön, jossa hän tahtoo sinun elävän. Maria löysi Jeesuksen ja istuutui alas. Ja Martta oli täysin kiireisenä siinä, mitä hän oli löytänyt. Daavid sanoo, että kun minä sinut löydän, en kysy enää minkään perään maanpäällä - "Ja kun sinä olet minun kanssani, en minä mistään maan päällä huoli", Psalmit 73:25. On siis tilanteita, jolloin Jeesus tulee kaiken muun ylle ja peittää kaiken muun. Kun minä löydän hänet, silloin löydän kaiken. Sinä olet löytänyt hänet. Puhumme nyt hänen yhteydessään olemisesta. Kun olet löytänyt yhteyden häneen, olet löytänyt kaiken. On siis olemassa syvä täyteys suhteessa Jumalaan ja yhteyteen elävän Jumalan kanssa.
Ulf Ekman

käännös: Ari Laxström

     
UUSIMMAT ARKISTOSSA, Closed Captioning tekstitys [CC]    
Robert Ekh - "Jeesus - Jumala ja Veli", Osat 1-2    
 
 

Jumalaa voidaan oppia tuntemaan kolmesta ulottuvuudesta. Ensimmäinen ulottuvuus on Hänen tekonsa, se mitä Hän tekee; Hänen voimansa, ihmeensä, rukousvastauksensa, siunauksensa, Hänen tekonsa.
Toinen ulottuvuus on Hänen ajatuksensa. Hänen tahtonsa, tarkoituksensa siihen, miksi Hän tekee sen, mitä Hän tekee. Kolmas ulottuvuus on: Kuka Hän oikeastaan on, Hänen persoonansa, minkälainen Hän on? Hän kehottaa etsimään Hänen kasvojaan, että sinä ja minä voisimme omasta kokemuksestamme löytää, kuka Hän on ja minkälainen Hän on.
Robert Ekh

Käännös Maria Salo

     
Ulf Ekman - Seurakunnan parantamis-palvelutehtävä, Osat 1-7    
 
 

Jumalalla on tarkoitus elämäämme. Kun Saul, josta tuli Paavali, kohtasi Jeesuksen Damaskoksen tiellä, tämä kysyi Jeesukselta: "Mitä tahdot minun tekevän?" Opi lisää Jumalan tarkoituksesta uskovan elämässä..
Ulf Ekman

Käännös: Jaakko Ahvenainen

     
Ulf Ekman - Elä Visiosi ja Unelmasi todeksi,
Osat 1-7
   
 
 

Palvelutyönäky on sitä, mitä Herra haluaa puhua tietylle seurakunnalle tai useille seurakunnille. Tämän näyn sisällä on henkilökohtaisia unelmia, henkilökohtaisia sanoja Jumalalta, jotka tukevat toisiaan. Henkilökohtainen näky toimii seurakunnan yhteisessä näyssä. Ja siinä näyssä on yhteinen voitelu ja siitä tulee yhteinen tulos.
Ulf Ekman

käännös: Teija Sundqvist

     
Joakim Lundqvist - Astu Ulos Veneestä, Osat 1-3    
 
  Jumala haluaa varustaa seurakunnan tekemään tehtävänsä. Hän haluaa myös valmistaa maailman ottamaan vastaan evankeliumin. Tässä on kaksinkertainen ihme: seurakunnan yliluonnollinen varustaminen ja maailman yliluonnollinen valmistaminen. Herätys tulee, kun Hengen täyttämä seurakunta saa kosketuskohdan hengellisesti valmiiseen ihmisjoukkoon, joka kuuleen evankeliumin Jeesuksesta.
Joakim Lundqvist

Käännös: Maria Salo

     
Ulf Ekman - Kylvö ja Sadonkorjuu, Osat 1-3    
 
 

Kylvämme siksi, että meillä on perustavaa laatua oleva suhde Jumalaan. Jumala on antanut minulle ja minä annan takaisin hänelle. Jumala antaa elämääni pysyvästi, koko ajan. Jossain vaiheessa vastaan siihen, jos olen kristitty. Annan hänelle takaisin; huomioni, rukoukseni, ylistykseni. Annan hänelle kuuliaisuuteni, herkkyyteni. Annan hänelle varoistani.
Ulf Ekman

käännös: Maria Salo, Ari Laxström

     
Ulf Ekman - Kutsumuksesi, Osat 1-4    
 
  Meidät on kutsuttu pelastukseen. Uudestisyntymisessä ihminen vastaanottaa Jeesuksen sydämeensä, jonka jälkeen astutaan sisälle pelastukseen (sanctification). Pelastuksen kautta pääsemme taivaaseen. Olemme kutsutut vaeltamaan Jeesuksen kanssa lopun elämäämme.
Ulf Ekman

Käännös: Tomi Peltoniemi

     
John Bevere - Ikuisuus sydämissämme Osat 1-4    
 
  Viimeinen sukupolvi, josta Raamattu kertoo (Jooel, Pietari, Luukas), tulee vaeltamaan kutsumuksessaan.
Sen täytyy olla tämä sukupolvi!
John Bevere

käännös: Lilian Peltoniemi
     
Carl-Gustaf Severin - Ei ole koskaan väärin olla täysin raitis, Osat 1-3    
 

Istuin hyvän ystäväni kanssa eräässä asunnossa, jossa eli hyvin toimeentuleva, pidetty hoitoalan ihminen. Lääkärin sihteeri eräässä suurimmista sairaaloista Ruotsissa. Mutta hän oli
alkanut juoda yhden lasin viiniä, kaksi lasillista viiniä, kolme lasillista viiniä ja nyt hän istui asunnossaan pahoinpideltynä, koko keho mustelmilla, huoneisto sekaisin, viinipulloja jokapuolella, turmeltuneena. Taidokas osaava ihminen, joka oli nyt täysin murtumassa...
Carl-Gustaf Severin

käännös: Ari Laxström

     
Ulf Ekman - Jumalan Siunausten täyteys elämässäsi, Osat 1-4  

 

 
 

Siunaus tarkoittaa 'elämää, kukoistusta, kasvua, ylenpalttisuutta, rauhaa, Jumalan suunnittelemaa yhteyttä', joka kasvaa sukupolvesta sukupolveen. Jumala on tarkoittanut meidät siunaamaan ja vastaanottamaan siunauksen kuuliaisuudessa.
Ulf Ekman

Käännös: Ari Laxström

     
 
JPM MINISTRIES (c) 2006-2010
International: www.jpmediaministries.org | info (at) jpmediaministries.org
Finland: www.videosaarna.net | info (at) videosaarna.net