in English   |   in Finnish                    

 

 
  ABC Saarnat Arkisto Multimedia Uutiskirje Puhujat Vapaehtoistyö Yhteystiedot Linkit  

Pelastu!

Jos et ole ottanut Jeesusta vastaan Pelastajanasi ja Herranasi, niin rukoile seuraava rukous ääneen ja uskoen siihen mitä sanot - sinun elämäsi tulee muuttumaan.

"Isä Taivaassa, olen kuullut sinun sanasi, ja tahdon syntyä uudesti ylhäältä. Jeesus, puhdista minut synneistäni. Tahdon tulla Jumalan lapseksi. Tahdon antaa elämäni sinulle. Tee minusta uusi luomus ja tule minun Herrakseni ja Pelastajakseni. Uskon nyt syntyneeni uudesti ylhäältä, koska Jumalan Sana niin todistaa. Jeesus on minun Herrani! Kiitos Jeesus Uudesta elämästä, Aamen."

Jotta uskosi vahvistuu ja pääset kasvamaan uskossa, liity kristilliseen paikallisseurakuntaan.


Rohkaistu uskossa!

Ota uskossa vastaan seuraavat raamatunpaikat, ja elä ne todeksi. Jumalan Sanan avulla pääset murtautumaan elämäsi tämänhetkisten vaikeuksien yli. Ota Jumalan Sana, paina se sydämeesi, ja tartu siihen! Sinusta voi tulla vaikeuksien voittaja, ja koko elämäsi voi muuttua voittosaatoksi - Kristuksessa.

Ef. 3:20
Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa, hänelle kunnia seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja iankaikkisesti! Amen.

Joh. 10:10
Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

2. Tim. 1:7
Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.

Jer. 29:11-13
Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. Te etsitte minua ja löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne.


Kristuksen koko täyteyteen!

Meidän, jotka katsomme itsemme uudestisyntyneiksi, hengellätäyttyneiksi ja paranemiseen uskoviksi kristityiksi - tulee elää Jumalan Sanan mukaan Jeesuksen Kristuksen koko täyteydessä.

Kristuksen täyteyden eräänä parhaista kuvauksista voidaan pitää seuraavaa raamatunkohtaa, joka on samalla yksi voimallisimpia Jeesuksen Kunniaa osoittavista jakeista Raamatussa.

Ef. 3:14-21
Tämän vuoksi minä polvistun Isän eteen, hänen, jonka asemaa jokainen isän ja lapsen suhde taivaassa ja maan päällä kuvastaa. Rukoilen, että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja. Silloin te kykenette yhdessä kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät. Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen.

 
 
JPM MINISTRIES (c) 2006-2010
International: www.jpmediaministries.org | info (at) jpmediaministries.org
Finland: www.videosaarna.net | info (at) videosaarna.net