in English   |   in Finnish                    

 

 
  ABC Saarnat Arkisto Multimedia Uutiskirje Puhujat Vapaehtoistyö Yhteystiedot Linkit  

 

Ulf Ekman on Uppsalassa, Ruotsissa, sijaitsevan Livets Ord -seurakunnan pastori ja perustaja. Seurakuntaan kuuluu 2,000 jäsentä, ja sillä on laaja evankelioimisohjelma ympäri maailmaa. Seurakunnalla on opetukseen ja koulutukseen liittyvät toiminnot ja tilat, sekä laaja hengellinen kirjapaino-, audio ja videotuotanto. Yksistään Venäjällä on julkaistu 5 miljoonaa kirjaa. Ulf Ekman pitää säännöllisesti seminaareja pastoreille ja muille kristillisille vastuunkantajille monissa eri maissa.

   

Russell Plilar on San Diegossa, U.S.A.:ssa, sijaitsevan Seedtime and Harvest -seurakunnan pastori ja perustaja. Hänen opetuksensa on toivoa luovaa, uudistavaa ja ennalleenasettavaa, millä on ollut myönteisiä vaikutuksia monien ihmisten elämään Kristuksen ruumiissa. Pastori Plilarin sydämenasianaan on Jumalan kansan opettaminen - halu nähdä uskovien saavuttavan Jumalan suunnitelmien täyttymys elämässään. Pastori Plilarin saarnamatkoihin kuuluu Kiina, Venäjä, Intia, Uusi Seelanti ja monia Eurooppalaisia, Skandinaavisia ja entisen Itä-Blokin maita.

   

Benny Hinn on parantamisen armolahjalla varustettu evankelista, Raamatun opettaja ja Benny Hinn Ministries (BHM) -hengellisen palvelutehtävän perustaja. BHM järjestää suuria evankelioimiskokouksia Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti ympäri maailmaa. BHM tavoittaa miljoonia koteja puolentunnin ohjelmallaan "This is Your Day" sekä v. 2005 aloitetulla "Manna from Heaven" tv-ohjelmallaan. Benny Hinn on myös arvostettu kristillinen kirjailija; tunnettuja kirjojaan ovat mm. "Good Morning Holy Spirit" and "The Anointing".

   

Joyce Meyer, Joyce Meyer Ministries, on yksi johtavista Raamatun opettajista maailmassa. Hän on saanut arvostusta ja tullut tunnetuksi selkeästä ja positiivisesta opetuksestaan, joka keskittyy tasapainoiseen ja voitokkaaseen elämään raamatullisin periaattein. Hän on myös kirjoittanut yli 70 kirjaa, joita on myyty maailmanlaajuisesti. Näiden kirjojen kautta miljoonat ihmiset ovat tulleet autetuiksi ja eheytetyiksi Jeesuksessa Kristuksessa. Hänen tv-ohjelmansa "Enjoying Everyday Life" näkyy yli kahdelle kolmasosalle maapallon väestöstä. Time -lehti myönsi äskettäin Meyerille tunnustuksen eräänä vaikutusvaltaisimmista johtaja-evankelistoista Amerikassa. Evankeliumin, opettamisen, kouluttamisen ja seurakuntien perustamisen lisäksi hän tekee työtä orpojen hyväksi, humanitaaressa avustustyössä ja ruoka-avustuksissa, kouluissa ja kodittomien keskuudessa.

 

 

 

Colin Dye on Kensington Temple -seurakunnan pastori Lontoossa. Hänellä on voimakas evankelistan kutsumus ja Jumala on vaikuttanut hänen palvelutyössään monien ihmeiden kautta. Kensington Temple on vahva monikulttuurillinen kasvava seurakunta, joka soveltaa G12-mallia seurakuntakasvussaan.   

Kong Hee toimii pastorina City Harvest Church -seurakunnassa Singaporessa. Seurakunta on erittäin nopeasti kasvava ja tällä hetkellä jäseniä on yli 20,000. Pastori Kong tunnetaan dynaamisena uskon julistajana. Viime vuosina seurakunta on keskittynyt lähetystyöhön Kaakkois-Aasiassa, lähinnä Kiinassa. Hänen vaimonsa, Sun, on tunnettu laulaja ja he ovat yhdessä järjestäneet evankelioivia konsertteja, joissa kymmenet tuhannet ihmiset ovat ottaneet Jeesuksen vastaan.

   

Phil Pringle on Christian City Church Oxford Falls -seurakunnan perustaja ja pastori Australiassa sekä Christian city Church International -liikkeen perustaja ja johtaja. Pastori Pringle puhuu konferensseissa ja seurakunnissa ympäri maailmaa. Seurakuntansa Oxford Falls:ssa sisältää useita yliopistotason kouluja palvelutehtävistä taiteisiin. Pastori Pringlen näkynä on rakentaa kasvavia seurakuntia ja hengellisiä liikkeitä, jotka vastaavat tämän päivän haasteisiin, johdattamalla ihmisiä pelastukseen ja opettamalla heitä tulemaan kuuliaisiksi Kristukselle.

   

Joakim Lundqvist toimii Livets Ord -seurakunnan Raamattukeskuksen johtajana ja nuorisopastorina Uppsalassa. Hänen kutsumuksenaan on tuoda sanoma Jeesuksesta Ruotsin kouluihin. Hänen saarnansa haastavat kuulijoita radikaaliin kristilliseen elämäntyyliin ja sitouttaa toisten auttamiseen. Sekä vanhempi että nuorempi sukupolvi on tullut kosketetuksi Joakim Lundqvistin rohkaisevista opetuksista.

   

Bayless Conley on Cottonwood Christian Center -seurakunnan Pastori ja opettaja. Keskus sijaitsee Orange County:ssä, Kaliforniassa. Hänen televisio-ohjelmansa, Answers with Bayless Conley, tavoittaa viikottain yli 100 kansakuntaa maailmassa. Hän on kansainvälisesti pidetty puhujavieras, ja hänen selkeä ja käytännöllinen evankeliumin julistuksensa sisältää alati tuoreita ja valaisevia näkemyksiä. Bayless Conleyn voimalliset saarnat tuovat Jumalan Sanan elämää muuttavat totuudet lähelle ihmisten jokapäiväistä arkea.

   

Robert Ekh toimii seurakunnanjohtajana ja pastorina Livets Ord -seurakunnassa, Uppsalassa. Hän on opiskellut Rhema Bible Training Center:ssä USA:ssa 1980-luvulla. Hän on toiminut aikaisemmin myös Raamattukoulussa, tv-työssä ja hallinnollisissa tehtävissä seurakunnan sisällä. Robert Ekh on Ulf Ekmanin läheinen työtoveri, ja samalla yksi Livets Ord -seurakunnan perustajista yhdessä pastori Ekmanin kanssa.

   

Carl-Gustaf Severin, Livets Ord, on lähetystyöntekijä, pioneeri ja kokenut kansainvälinen saarnaaja, joka on nähnyt tuhansien ihmisten antavan elämänsä Jeesukselle. Hänen palvelutyönsä kautta Jumala on vaikuttanut myös monin ihmeteoin. Hänen saarnamatkoihinsa kuuluvat Venjäjä ja Valko-Venäjän maat. Hän julistaa yksinkertaista evankeliumia, johon kuuluu usein värikkäitä kuvauksia hänen evankelioimismatkoiltaan.

   

John Bevere ja hänen vaimonsa Lisa Bevere perustivat John Bevere Ministries -nimisen hengellisen palvelutehtäväjärjestön (1990), joka toimii tällä hetkellä kansainvälisesti. John Bevere käsittelee puheissaan ja monissa kirjoittamissaan kirjoissa elämää Jumalan läheisyydessä. Hänen kirjojaan on käännetty jopa 60 eri kielelle. Beveren palvelutehtävä pitää sisällään myös viikottain lähetettävän televisio-ohjelman"The Messenger".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janne Peltoniemi
perustaja

Ari Laxström
vapaaehtoiskääntäjä 2006-

Lilian Peltoniemi
vapaaehtoiskääntäjä
2007-

Maria Salo
vapaaehtoiskääntäjä 2007-

Jaakko Ahvenainen
vapaaehtoiskääntäjä
2007-08

Tomi Peltoniemi
vapaaehtoiskääntäjä
2006-07

Päivi Piipponen
vapaaehtoiskääntäjä 2007

Teija Sundqvist
vapaaehtoiskääntäjä
2006-2007

 

JPM Ministries on suomalainen kristillinen mediakeskus, jonka tarkoituksena on evankelioida, opettaa ja rohkaista erityisesti suomalaisia Raamatun totuuteen nykyaikaisin ja erinomaisin ratkaisuin. Päämääränä on sielujen pelastuminen ja uskossa rohkaistuminen kohti täyteyttä Kristuksessa.

Tarkoituksemme toteuttamiseksi tuotamme rohkaisevia raamatullisia videosaarnoja ja opetuksia tunnetuilta ulkolaisilta pastoreilta mm. Ulf Ekman, Russell Plilar, Bayless Conley, Colin Dye, Joyce Meyer, Benny Hinn, Carl-Gustaf Severin, Kong Hee, Robert Ekh, Joakim Lundqvist, Phil Pringle ja John Bevere. Erityinen missiomme on tarjota suomenkielinen tekstitys videokuvasaarnoihin internetin kautta saataville. JPM Ministries on ensimmäisenä Suomessa aloittanut suomenkielisten tekstitysten tarjoamisen ulkomaisiin kristillisiin videosaarnoihin internetin kautta 1.1.2006. JPM Ministries on tekee yhteistyösopimuksia pastoreiden HPT:n (hengellinen palvelutehtävä) kanssa ja sopimusverkko laajenee kaiken aikaa. Rukouksenamme on, että suuri joukko suomalaisia pelastuu, vapautuu, rohkaistuu ja paranee näiden puhujien sanomien kautta.

Uskomme, että saamme nähdä Jumalan voiman ilmentymiä ainoastaan väärentämättömän Jumalan Sanan kautta. Olemme kiitollisia Herralle etuoikeudesta ja siunauksesta saada olla välikappaleena näiden Sanaan pitäytyvien pastoreiden opetuksien jakamisessa. Työmme evankelioimisessa ja uskon rohkaisemisessa perustuu neljään, perustavaa laatua olevaan raamatulliseen arvoon;

Kuuliaisuus rakkaudessa
Jos me rakastamme toinen toistamme, niin Jumala pysyy meissä, ja hänen rakkautensa on tullut täydelliseksi meissä. 1. Joh. 4:12

Anteliaisuus kylvämisessä & sadonkorjuussa  Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää. Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. Ja Jumala on voimallinen antamaan teille ylenpalttisesti kaikkea armoa, että teillä kaikessa aina olisi kaikkea riittävästi, voidaksenne ylenpalttisesti tehdä kaikkinaista hyvää. 2. Kor. 9:6-8

Erinomaisuus lupauksissa & menestymisessä  Rakkaani, minä toivotan sinulle, että kaikessa menestyt ja pysyt terveenä, niinkuin sielusikin menestyy. 3. Joh:2

Ilo rohkaistumisessa
Lopuksi, veljet, iloitkaa, tulkaa täydellisiksi, ottakaa vastaan kehoituksia, olkaa yhtä mieltä, eläkää sovussa, niin rakkauden ja rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne. 2. Kor. 13:11

Haluamme rohkaista sinua juuri tänään seuraavalla voimallisella raamatullisella rukouksella. Auttakoon se sinua murtautumaan vaikeuksiesi läpi, joita nyt ehkä elämässäsi kohtaat. Ota Jumalan Sana vastaan, ajattele sitä, puhu sitä ja tule Jeesuksen nimessä vapautetuksi, sillä Hän on päästänyt sinut vapaaksi kirouksen vallasta. Muista - Jeesus rakastaa sinua ja haluaa, että sinulla on elämä, yltäkylläinen elämä Jeesuksen koko täyteydessä!

Kol. 1:9-12
"Sentähden emme mekään, siitä päivästä alkaen, jona sen kuulimme, ole lakanneet teidän edestänne rukoilemasta ja anomasta, että tulisitte täyteen hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä, vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta, ja hänen kirkkautensa väkevyyden mukaan kaikella voimalla vahvistettuina olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä, ilolla kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa."

 

 

 
JPM MINISTRIES (c) 2006-2010
International: www.jpmediaministries.org | info (at) jpmediaministries.org
Finland: www.videosaarna.net | info (at) videosaarna.net